93% van de Bitcoin Adressen Winstgevend Na BTC Gekruist $11.000: Glasnode

  • De vaste rapporten van Glassnode van Analytics 93 percent van de doorgevende levering van de bitcoin is in winst na de beweging boven $11K.
  • De BNI-score van BTC heeft in 2020 een van zijn hoogste punten bereikt en draagt zo bij aan het „bullish regime“.

Onderzoek en on-chain analytics firma Glassnode zegt dat 93 procent van de circulerende Bitcoin Evolution winstgevend is geworden na de prijsuitbraak van de cryptoasset boven de $11.000.

Volgens een gepubliceerde update 28 Juli, leidt de doorbraak van BTC boven $11.000 tot een scherpe verhoging van de hoeveelheid het doorgeven van levering in winst. Glassnode vond 93% van BTC in omloop winstgevend en bereikte zijn hoogste niveau in meer dan een jaar.

Naast een toename van de winstgevendheid, meldde Glassnode dat de bitcoin zich eindelijk had hersteld van de crypto-marktsmelting van 12 maart en de trend van de „gerealiseerde prijs“ van het actief had omgebogen.

BTC de BNI-score, een aggregaat van metriek en marktfactoren op de ketting, bereikte één van zijn hoogste punten in 2020 na de onderbreking boven $10K, die Glassnode ertoe brengt om te besluiten dat de bitcoin ,,dieper in het stijgende regime“ duwt.

Volgens de recentste uitgave van Glassnode’s On-Chain rapport, hebben de mijnwerkers van de bitcoin hun muntstukken door de prijsschommeling gehouden, ondanks de druk om te verkopen.

In het rapport staat:

Deze verkoopdruk lijkt de mijnwerkers echter niet te hebben verveeld, die hun munten lijken vast te houden in plaats van te profiteren van de prijsstijging.

Het rapport concludeerde dat het gedrag van de mijnwerkers suggereert en het „onderliggende vertrouwen“ in de fundamenten en het groeipotentieel van de bitcoin, wat bijdraagt aan de bullish outlook.