0 Comments

Grayscale Investments har midlertidigt deaktiveret køb af nye aktier til Bitcoin, påpegede en Twitter- bruger i dag. Virksomheden har også stoppet køb af aktier i andre kryptokurver som Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic og Crypto Trader.

Virksomheden tilbyder dog stadig krypto-aktier til Zcash, XRP og Horizen

Gråtoner lukker periodisk sine kryptotillids til såkaldte „private placerings“ -runder. Låseperioden for Bitcoin-aktier siges at være seks måneder, og efter afslutningen af ​​denne periode har investorer lov til at sælge disse aktier til detailkunder. For at markere afslutningen på denne lock-up periode har Grayscale været kendt for at stoppe køb.

Grayscale havde sidst sat købet af GBTC-aktier på pause i juni i år. Mange i marken mener, at sådanne midlertidige suspensioner altid har en tendens til at påvirke den institutionelle efterspørgsel efter Bitcoin.

Men ifølge forskeren, når frigivelsen af nye aktier, markeder kun ”ryk højere:”

Når nedtællingen er afsluttet, ser vi de sidste to år solide beviser for, at markedet pludselig rykker højere næsten hver eneste gang.

Til dato har gråtoner sigende oparbejdet en samlet på 536k Bitcoin. Det er Bitcoin Trust-væksten, der kun har været accelereret med fonden, der stiger til 5 mia. Dollar i 4. kvartal 2020. I løbet af dette kvartal tilføjede Grayscale 115.236 BTC, en teknisk analytiker, der fandt ud af:

For en uge siden sagde administrerende direktør i Grayscale, Michael Sonnenshein , at Grayscales strømme steg seks gange „af det, de var sidste år“ og tilføjede:

De typer investorer, der lægger kapital på arbejde, er nogle af verdens største investorer og foretager større allokeringer end nogensinde.

Tilbage i oktober offentliggjorde Grayscale sin investeringsrapport for tredje kvartal, ifølge hvilken virksomheden hævede $ 1,05 mia. I sine investeringsprodukter og markerede dette deres største kapitalindstrømning i et enkelt kvartal nogensinde. Virksomhedens aktiver under forvaltning steg endda med 147 procent YTD på det tidspunkt.

Efter en tilføjelse på $ 270 millioner blev GBTC-trustens AUM nu sagt at være over $ 13 mia.